Kancelárske priestory na prenájom PPZ Záborské

Spoločnosť PREŠOVREAL s.r.o. Vám ponúka kancelárske priestory na prenájom v Administratívnej budove v Priemyselnom parku Záborské. Priestory sú v perfektnom technickom stave, takmer nepoužívané. Vzhľad a kapacita priestorov je vhodná pre sídlo a pracovisko firmy ale aj na reprezentatívne účely. Priestory si možno prenajať aj na krátkodobý prenájom za účelom školení, firemných adventov, firemných prezentácií alebo dočasného zriadenia pracoviska.

V budove sa nachádzajú na obidvoch podlažiach sociálne zariadenia a kuchynka. V zimných mesiacoch je budova vykurovaná. Upratovanie spoločných priestoroch je zabezpečené profesionálnou upratovacou firmou. Každá miestnosť má niekoľko bodov pripravených na pripojenie sa na internet, alebo pevnú linku. Pripojenie je zabezpečené serverom nachádzajúcim sa budove. Objekt ako aj každá miestnosť sú zabezpečené bezpečnostným systémom napojením na centrálny pult a to nepretržite. Pred budovou sa nachádza voľné parkovisko. V prípade záujmu si klient môže za výhodnú cenu prenajať kancelársky nábytok podľa vlastných potrieb.
Bližšie informácie ohľadom nehnuteľnosti alebo dohodnutia obhliadky Vám radi poskytneme telefonicky na tel. čísle 0902 581 206.

Aktualizoval: Administrator 23.6.2016 14:48

old.presovreal.sk